Nella Kharisma - Ninja Opo Vespa Tabetta Zontariana Free download Musik Nella Kharisma - Ninja Opo Vespa - Tabetta Zontariana | Lagu Baru

Nella Kharisma - Ninja Opo Vespa - Tabetta Zontariana

3,795,255
Dengarkan musik Nella Kharisma - Ninja Opo Vespa oleh penyanyi Tabetta Zontariana yang terbaru - Unduh Lagu - di sini, Dengarkan musik mp3 online - gaya musik baru di DownloadLagu247.Net, Gudang Lagu Indonesia . Download musik Nella Kharisma - Ninja Opo Vespa mp3 free - Download Lagu 4share Mp3 - situs web DownloadLagu247.Net, terbaru top download lagu Indonesia, download lagu mp3 terbaru gratis. Download musik gratis kualitas terbaik - di DownloadLagu247.Net, Download musik Semoga Anda senang mendengarkan musik, download lagu mp3 Indonesia

Lirik lagu: Nella Kharisma - Ninja Opo Vespa

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa
Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya
Roso tresno kuwi dudu amargo bondo
Sayang lan gemati ngalahke cacahe rodo

Sayang rungokno suarane atiku
Wis kebacut kedanan sliramu
Senajan akeh lanangan sing nyedaki
Nanging ati iki wis terkunci

Bola bali aku di iming imingi bondo
Dikiro gampang digodo

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa
Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya
Roso tresno kuwi dudu amargo bondo
Sayang lan gemati ngalahke cacahe rodo

Ojo mbok kiro kabeh wong wedok kuwi gampangan
Mbok gowo mrono mrene koyo kimcil murahan
Atine menungso ora biso dipeksakke
Dilakoni kanti pilihane dewe dewe
Kowe arep ngreyen motor ninja sakkarepmu
Uripmu njagagke warisan wong tuamu
Jangan samakan aku seperti yang lainnya
Senajan gur numpak vespa tetep dicinta

Bola bali aku di iming imingi bondo
Dikiro gampang digodo

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa
Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya
Roso tresno kuwi dudu amargo bondo
Sayang lan gemati ngalahke cacahe rodo

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa
Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya
Roso tresno kuwi dudu amargo bondo
Sayang lan gemati ngalahke cacahe rodo
Lihat Lebih